TEAMET VÅRT

Fearless Mind.

Anja Hammerseng-Edin er kaptein og daglig leder i teamet vårt. Gjennom sin håndballkarriere brukte hun mental trening aktivt for å skape den utviklingen hun ønsket. Idrettsutøvere blir pensjonister i tidlig alder. Identiteten som idrettsutøveren forsvinner. Hvordan stå rustet i en slik prosess? Oppdagelsen er at mental trening er så direkte overførbart fra idrettsbanen til livet generelt. Dette er en stor motivasjon for vårt team. En ting er å jakte de store resultatene. En hel annen ting er er å bygge mennesker som er hel v og med indre ro uavhengig av prestasjonene. 

 

Vi jobber med utgangspunkt i solid forskning, men er også erfaringsorienterte. Vi brenner for at du skal få kunnskap gjennom din erfaring,  så vel som intellektuelt. Derfor holder vi mentale treninger, hvor du får erfare forskjellen. Vi jobber med ulike metoder knyttet opp mot forskning slik at du kan finne det som passer deg best. Derfor jobber ALLE i Fearless Mind med de samme prinsippene i sin hverdag som vi tilbyr deg som medlem. For oss det viktig med walk the talk prinsippet. Det vil si at alt vi anbefaler har vi også erfart i vår egen praksis. Vår drøm er å bygge mennesker og fellesskap som tar verden et steg videre. 
 

For meg er idretten en metafor på selve livet. Vi skal håndtere store opp og nedturer, samarbeid med mennesker ulike oss selv. Se oss selv mestre og feile. Bli avvist og hyllet. Sammen med teamet i Fearless Mind er motivasjonen ringvirkningene denne treningen har til livet generelt.


Anja Hammerseng- Edin

Daglig leder


VÅRT TEAM

Vårt team består av mennesker som er dedikerte for å gjøre en forskjell. 

Anja Hammerseng-Edin

Daglig leder og mental trener

Gründer av Fearless Mind. 

Marius Sørlie

Mental Trener

Engasjert formidler av mental trening. 

Ivar Haugstad

Sosialantropolog

Har sin ekspertise innen kulturbygging og fellesskap. 

Gro Hammerseng-Edin

Lagspiller

Landslagskaptein i 10 år. Kåret til årets lagspiller på idrettsgallen. Vet hva som skal til for å prestere på topp og samtidig være et menneske som bevarer sine verdier. 

STOLTE SAMARBEIDSPARTNERE MED:

 

Larvik Håndballklubb

iFokus

Fearless Mind AS

Elveveien 36

3262, Larvik

© Fearless Mind 2019. Alle Rettigheter.