MENTAL TRENING

FRA TOPPIDRETTEN - DIREKTE TIL DEG

 

Mental trening kan gi deg resultater som overgår alt du tidligere har sett for deg. Få ut det fulle potensiale i deg - og ditt lag.

Start i dag. 

 

 

VELKOMMEN TIL FEARLESS MIND

Besøk oss i Fearless Mind i Larvik, og opplev mental trening på et helt nytt nivå.

Gjennom forskningsbaserte teknikker - og en folkelig tilnærming vil du bli kjent med nye måter å tenke på. Nye måter å håndtere opp - og nedturer på. 

Mål din egen fremgang. Opplev mestringen. 

Vi er opptatt av at alle kundene våre skal kjenne effekten av det vi gjør. Derfor bruker vi ulike teknikker som gjør fremgangen synlig. 


 • TREN HJERNEN

  Gjennom våre programmer vil du endre hjernen fysisk. Dette kalles nevroplastisitet. Det vi trener på blir vi bedre på. Du vil få raskere tilgang på det tankesettet som tar deg fra usikker til løsningsorientert. Fra nervøs til YES mentaliteten. Du vil merke at måten du tenker på endrer seg litt og litt for hver gang du trener. 

 • FEARLESS PÅ BANEN

  Stå stødig i møte med forventningspress, skader, nervøsitet, feiling og suksess. Få de råeste teknikkene hentet fra toppidretten på hvordan du kan håndtere dette, og bli den spilleren som går fra frykt til flow. 

 • FOKUS 

  Våre teknikker vil øke fokuset ditt, og sette deg inn i en tilstand der utvikling er mulig. Med dette får du raskere effekt, og du vil oppleve sterkere mestring. Vi kan også tilby måling av hjernebølgeaktivitet som gjør at du ser hvor godt fokuset ditt er akkurat nå. 

 • TRYGG I TEAM

  Gruppepsykologisk trygghet får det beste ut av mennesker som jobber i team. Vi har programmer for hele laget, inkludert foreldre, sponsorer, frivillige og trenerteam. Vi tilbyr også programmer for enkeltutøveren slik at du kan tre inn i den rollen du ønsker å ha i laget. 

 

HJERNEN DIN ER SOM EN MUSKEL

SMÅ DETALJER- STOR FORSKJELL.

Hjernen din fungerer som du ser på videoen. For hver gang du gir deg selv en repetisjon blir du bedre på det du repeterer. Enten du velger å repetere noe som er bra for deg eller noe som hindrer utviklingen din.

 • KRAFTEN AV DETALJER Vit at du trener med rett teknikk, og sterk bevissthet. Hjernen er ikke kritisk, den bare lagrer det du gjør mest, og hjelper deg til å utføre dette i kamp. Derfor er vi opptatt av å trene dedikert på akkurat de detaljene de får bruk for i kamp. 

 • DERFOR FILMER VI TEKNIKKEN Vi sikrer at du filmer det du utfører slik at du trener inn den teknikken som er korrekt for din utvikling. På den måten vet du at du alltid trener på det som tar deg retning utvikling. Mange filmer kun kamper. Vi er opptatt av presisjon i treningsarbeidet slik at du kan hvile i innsatsen når det gjelder som mest.   

 • VIT HVORFOR DU LYKKES Når du har trent med rett teknikk lenge nok vil du oppleve fremgang. Da er det gull å vite hvorfor du har fått denne fremgangen, slik at du innser at du både fortjener den, og at du selv har makt over din egen utvikling. 

I mental trening snakker vi ofte om fokus. Kroppen din er her, men hvor er fokuset ditt? 


Anja Hammerseng-Edin

Daglig leder, Fearless Mind

Fearless Mind AS

Elveveien 36

3262, Larvik

© Fearless Mind 2019. Alle Rettigheter.